LEMON JUICE & GLYCERINE 70 VUOTTA

Lemon Juice & Glycerine sai alkunsa vuonna 1952. Helsingin olympialaisten ansiosta Suomi paistatteli tuolloin kansainvälisen huomion keskipisteessä, ja moni kotimainenkin tuote sai silloin niin hienolta kuulostavan englanninkielisen nimen.

1950-luvulla uskottiin, että ulkomailta tulleet tuotteet ovat laadukkaampia ja hienompia. Siksi ajan hengen mukaisesti Lemon Juice & Glycerinelle annettiin ”hieno” ulkomaalainen nimi, vaikka tuote on aina valmistettu Suomessa.

Alkuperäistä Lemon Juice & Glycerine -käsivoidetta myytiin alumiinituubissa, joka oli pakattu pahvikoteloon. Voiteesta tuli erittäin suosittu ja sitä käyttivät sekä hienostorouvat että työläisperheiden äidit. Nyt, 70 vuotta myöhemmin, Lemon Juice & Glycerine on kokonainen sarja tuotteita käsille ja jaloille, joita kaikkia yhdistää edelleen sitruunan raikkaus ja glyseriinin hoitavuus. Suosituin tuote on yhä alkuperäinen klassikko, vuonna 1952 alkunsa saanut Perinteinen käsivoide.

Osallistu juhlavuoden kilpailuun

Voit voittaa uniikin sitruunakuvioidun SIGG Traveller -alumiinijuomapullon sekä runsaasti Lemon Juice & Glycerine -tuotteita. Palkinnon arvo on n. 70 €. Arvomme kaksi palkintoa joka toinen kuukausi.